Son Eklenenler :

Vahşiler HD izle

İZLETY Puanı: 7.2/10 
IMDB Puanı: 6.8/10 

Yapım: 2012 - ABD,
Tür: Dram, Gerilim, Suç,
Süre: 131 dakika
Yönetmen: Oliver Stone,
Oyuncular:
John Travolta, Blake Lively, Benicio Del Toro, Aaron Johnson, Taylor Kitsch, Shea Whigham, Gary Stretch, Demián Bichir, Karishma Ahluwalia, Joaquín Cosio, Diego Cataño,


Vahşiler HD izle - Özet ;
Uyuşturucu ile ilgili bir filmdir.Ayrıca uyuşturucu mafyasının değişik şekilde rollerinin bulunduğu bir filmdir.Hayatları normal bir şekilde süren 2 kardeş vardır.Ancak bir anda bir uçurumun kenarında bulurlar kendilerini.Uyuşturucu mafyası onları rehin alır ve arkadaşları bunun intikamını almaya çalışacaktır.Gerilim dolu bir film, ancak daha iyi olabilirdi.İyi seyirler.
Şuanda filmin fragman görüntüleri vardır, en kısa zamanda full sürüm olarak yüklenecektir, iyi günler dileriz..


Bu filmi paylaş :

+ yorum + 2 yorum

cengiz
3 Eylül 2012 11:57

bilindik türden ve alışılmış mayfa filmlerinin aksine kendisinde başka bir şeylerin olduğunu belirten iyi bir film. bildiğimiz bazı gerçekleri perdeyi biraz daha sönük olsun yeri geldiğinde biraz da abartarak anlatan bir film. ama izlenebilirlik oranı yüksek bir film. oyunculuklar zaten filmi bir kademe yükselterek bence filmin izlenebilmesini daha da kolaylaştırıyor. o yüzden filmi tavsiye ediyorum.

süreyya
3 Eylül 2012 11:57

Filme emek verenlere saygı duyuyorum ama, vakit geçirmek için gidilir diyenlere de anlam veremiyorum. bir filme zaman ayırıyorsam vaktimi geçirmek için değil, gerçekten güzel bir film izlemek için ayırırım.. beklentileri yüksek ve benim gibi film manyağı olanlar için izlenmese de olur filmlerden. büyük bir kayıp değil, hatta kayıp bile değil yani..

Yorum Gönder

 
HD Film izle

Copyright © 2011. İzlety - HD Film izle - HD Kalitesinde Full Film izle - Tüm hakları saklıdır.