Son Eklenenler :

Fetih 1453 HD izle

İZLETY Puanı: 7.6/10 
IMDB Puanı: 8.3/10 

Yapım: 2012 - Türkiye,
Tür: Aksiyon,  Macera,  Savaş,  Tarih,
Süre: 160 dakika
Oyuncular:
İbrahim Çelikkol, Devrim Evin, Dilek Serbest, Şahika Koldemir, Recep Aktuğ, Cengiz Coşkun, Sedat Mert, Volkan Keskin, Özkan Güngör, Emrah Akçaay, Namık Kemal Yiğittürk, Öner As, Faik Aysoy, Mustafa Atilla Kunt, Yilman Babatürk..

Fetih 1453 HD izle filminin özeti ;
Biraz abartılsa da Türk askerinin neler başardığını anlatan bir filmdir.Aslında daha iyi olabilirdi.Bu yüzden puanını 7.6 olarak belirledim.Çünkü filmde çelişkiler bulunmakta.Mesela Yunan imparatorunun öldürülmesi, Fetih 1453 hd full izle'de gösterilmiyor.Yani neden gösterilmediğini halen de anlamış değilim.Askerler direkt olarak saraya girip yardımcıyı alıyorlar.Yani sarayda yapılanları daha geniş anlatsaydı 9 puanı hak ederdi..Fetih 1453 hd film izle paylaşımının videosu 1-2 gün içinde konulacaktır..

Hatta film bir aşk filmine dönmüş diyebilirim.Yakışıklı bir asker ile, topcunun kızı aşk yaşıyor.Filmin 30-40 dakikası onları anlatmakla geçmiş.Bu nedenle Fetih 1453 filmine hd film izle sitemiz olarak 7.6 puanı layık  gördük.Daha iyi puanı hak edebilirdi.Ancak sahnelerde de biraz eksiklikler ön plana çıkıyor.Yani savaş sahnelerinde tuhaflıklar var.Yani o kadar saatlik Fetih 1453 hd izle filminde savaş sahnesi 10 dakika falandır herhalde, tam olarka hatırlamıyorum ancak.Yine de çok az bir süreydi.Yani Konstantinyye'yi alma süreci biraz daha kapsamlı olarak anlatılabilirdi.Ancak yine de beğendiğim bir film olmuştur.Hele Mehmed'in rüyası ve 'Ya Konstantinyye'yi alacağım yada Kons. beni!' sözü çok güzel oturmuş.Filmi mutlaka izleyin, 15-20 dakikalık aşk sahneleri dışında boşa zaman geçirme olmaz.Çünkü aşk sahneleri Fetih 1453 filmine çok gereksiz buldum.Bir de Osmanlı Devletinin o zamanki çarşı-pazar yerleri tam olmamış diyebilirim.Eski yapılar da biraz eksiklikler bulmama rağmen iyi bir filmdi diyebilirim.Fetih 1453 filminin sonu beni çok etkiledi..

Bu filmi paylaş :

+ yorum + 5 yorum

Adsız
4 Ağustos 2012 10:44

haklısınız hocam o sahneyi de gösterseydiler ve saray içi mücadele de olsaydı 10/10 puanı hak eden bir filmdi..teşekkürler.

Sinan
16 Ağustos 2012 03:28

Teşekkürler hocam güzel paylaşım.Ayrıca Fetih 1453 filmini sinemada izledim sizlere de tavsiye ederim çok güzeldi.Siz de iyi yorumlamışsınız, elinize sağlık

Adsız
3 Eylül 2012 12:10

Koca bır osmanlıyı veya koca bır fatıh sultan mehmeti 160 dk da açıklamak ve izleyiciye sunuş kesınlıkle mumkun olamaz. Eğer bu mumkun olsaydı 160 dk lık bır devlet yada devlet adamı söz konusu olurdu bır ınsan 1453 den berı unutulmuyorsa kışının kendısı veya yaptıkları muhakkak anlatılamaz olur aynen böyle eksıkler cok fazla buda çok çok dogal bır tek fatıh sultan mehmetın savaşcı kimliğinin de bahsi geçmemesi bana bıraz sade geldı.Aynı zamanda kendısı yanı olayın kahramanı fatıh sultan mehmet ıyı bır dın adamıdır bundan fazla bahsedılmedıgını düşünüyom hırıstıyan papazlarına bu konuda daha çok şans verılmış dıye dusunuyorum ama buna ramen güzel bır fılm daha guzel senaryolar daha guzel anlatımlarla bu ımkanı bıze suna herkezın başarılarının devamını dılerım

hakan
3 Eylül 2012 12:11

Nihayet seyir etme olanağım oldu. Büyük beklentiler içindeydim. Oyunculuklara diyecek sözüm yok. Fetih sahneleri de gayet doyurucuydu; ancak ana olay etrafında gelişen yan olaylar çok ama çok yavandı. Titanic'i düşünelim. Ana tema geminin bir buzdağına çarparak batması. Bu ana olay etrafında gelişen öyle zengin bir içerik var ki... Filmden geminin batmasından çok bu sahneleri hatırlıyoruz. Jack'in kollarını açıp ben dünyanın kralıyım demesi, Rose'un intihar sahnesi ve sonrasında gelişen akşam yemeği, Rose'un Jack ve diğer alt sınıf insanlarla dansı vb. sahneler çok doyurucuydu. Ancak bu filmde, ana olay etrafında gelişme gösteren yan olaylar hemen hiç yok. Birkaç tarihi söz, top dökme, kızla erkeğin kısa süreli bakışmaları, elçi gönderme falan filan.... Yani filmden sonra aklımda kalan vurucu sahne hemen hiç yok. Bu nedenle filme puanım 6,5. Bu arada sonuna kadar zor dayandığımı da belirtmek isterim.

13 Kasım 2012 03:31

filmi sinemada izledim türklerin yaptığı 10 numara film bence

Yorum Gönder

 
HD Film izle

Copyright © 2011. İzlety - HD Film izle - HD Kalitesinde Full Film izle - Tüm hakları saklıdır.