Son Eklenenler :

Madagaskar 3 - HD izle



İZLETY Puanı: 7.4/10 
IMDB Puanı: 6.7/10 

Yapım: 2012 - ABD,
Tür: Animasyon,  3 Boyutlu,  Aile,  Çizgi,
Süre: 93 dakika
Yönetmen: Eric Darnell
Oyuncular:
Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, Bryan Cranston, David Schwimmer, Frances McDormand, Andy Richter, Martin Short, ,
Seslendirenler :
Ben Stiller, Yekta Kopan, Chris Rock, Sacha Baron Cohen, Jada Pinkett Smith, Bernie Mac, David Schwimmer, Zachary Gordon, Frances McDormand, Cedric the Entertainer


Madagaskar 3 HD izle - Özet ;
Dört sevimli kahramanlarımız olan alex, melman, gloria ve marty new york'a dönmek için yine büyük ve komik bir uğraş içerisindedirler. Bu sefer bir sirke girerler ve sirk ile birlikte gezmeye başlarlar.. Fakat sirkte başlarına neler geleceğinden hiç haberleri yoktur.Madagaskar serisinin en iyi filmi diyebilirim, iyi seyirler.

Filmi izleyenlerden bir yorum ;
Cıvıl cıvıl bir konu. Esprileri, her karekterin kendine has betimlemesi ile başarılı bir animasyon. Esprilerin hepsi yerli yerinde ve kaliteli, karekterler çok iyi tanımlanmış ve başarılı, seslendirme ve müzikler iyi düşünülmüş. Katy Perry çok iyi bir şeçim. Film adeta bir renk cümbüşü. İnsanı hiç sıkmıyor ve kendini izlettiriyor. Senaryoyuda başarılı buldum çünkü amacına ulaşabiliyor diye düşünüyorum. Etkileyeceği yaş skalası için fazlası ile yeterli, İzlenecek kalitede şirin bir yapım olmuş.


Bu filmi paylaş :

+ yorum + 2 yorum

aygün
3 Eylül 2012 11:54

Çok iyi bir animasyondu. Ancak akılda kalıcılığı yoktu. Nedeni ise; Filmin karakterleri müthişti ancak yalnızca karakterler yetmiyor, konu olarak da güzel olmalı. Ama görünen o ki yapımcılar bunu başaramamış. Ufak tefek değişikliklerden ziyade konusu tamamen sıradan Hollwood klasiği animasyon konusu. Çok vasat bir konusu var. Sanki daha önce filmi izlemiş gibi hissettim kendimi. Her şey o kadar sıradan gelişiyor ki ne zaman ne olacağını sezebiliyorsunuz. Ancak sırf karakterler ve serinin hatırına kaçırılmayacak bir film.

dangerous
3 Eylül 2012 11:56

animasyon filmleri çok beğenirim ve bu da onlardan biri :) çok güzeldii içindeki şölen gösteri müzik süperdi çok beğendm defalarca izleyebilirim..

Yorum Gönder

 
HD Film izle

Copyright © 2011. İzlety - HD Film izle - HD Kalitesinde Full Film izle - Tüm hakları saklıdır.