Son Eklenenler :

25. Saat HD izle

İZLETY Puanı: 8.2/10 
IMDB Puanı: 7.8/10 

Yapım: 2002 - ABD,
Tür: Dram,  Suç,  Psikolojik,
Süre: 135 dakika
Yönetmen: Spike Lee,
Oyuncular:
Edward Norton, Rosario Dawson, Anna Paquin, Barry Pepper, Philip Seymour Hoffman, Aaron Stanford, Brian Cox, Dania Ramirez, Al Palagonia, Isiah Whitlock Jr., Patrice O\'neal, Michael Genet, Tony Siragusa, Levan Uchaneishvili, Tony Devon, Misha Kuznetsov,

25. Saat - Özet ;
Henüz hiçbir sitede yok iken 25. saat Türkçe dublaj izleme imkanını biz sağlıyoruz.25. saat Edward Norton'un baş rolunu oynadığı iyi sayılabilecek bir filmdir.izlety.blogspot.com olarak 8.2 puan verdik. Yalnız uyarayım filmin başlarında bir köpek sesi duyacaksınız korkmayın şimdiden söyliyeyim :) Bir pitbull köpeğini ölmeye yakın bir halde bulurlar bu köpeğe işkence yapılmıştır.Ve bu köpek çok kötü sesler çıkarır, zavallı..

Montgomery Brogan (Edward Norton) 25 saat hd izle türkçe dublaj , uzun yıllar uyuşturucu taciri bir kişi olarak hayatını idame ettirmiş ve her şeye sahipken, günün birinde polisin ani bir baskını ile evinde yüklü miktarda uyuşturucu ile bulunur ve 7 yıl hapise mahküm edilir.. Hapise atılmadan önceki 24 saatini, en yakın dostları ve sevgilisiyle geçirmek istemektedir. Ama aklında bir çok soru işareti bulunmaktadır, kendisini ihbar eden kimdi? Hapiste ki ilk günü nasıl geçecek? Acaba o birçok suçlunun bulunduğu hapishanede başına neler gelecek ? Korku ve nefretin birbirine karıştığı son bir gün ve beklenmedik olaylar.. İZLETY.blogspot.com iyi seyirler diler !

Bu filmi paylaş :

+ yorum + 2 yorum

edward
6 Ağustos 2012 14:30

E.Norton süper oyuncu kesinlikle izlenmesi gereken bir film..

Adsız
8 Ağustos 2012 09:48

Bu filmde ırkçılığın sonuçlarını çok iyi anlatmış.Edward Norton bir nazi üyesidir.İlk başlarda canını ortaya koyacak kadar çok sever onları.Fakat hapise girip çıktıktan sonra iş değişir.Çıkmaya çalışır bu gruptan ancak bu kadar kolay olmayacaktır.

Yorum Gönder

 
HD Film izle

Copyright © 2011. İzlety - HD Film izle - HD Kalitesinde Full Film izle - Tüm hakları saklıdır.