Son Eklenenler :

Fight Clup HD Kalitesinde İzle

İZLETY Puanı: 9.7/10
IMDB Puanı: 8.8/10
Yapım: 1999 - ABD, Almanya,
Filmin Türü: Dram, Kişilik
Süre: 139 dakika
Yönetmen: David Fincher, George Lucas,
Oyuncular:
Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, Jared Leto, David Lee Smith, Joon Kim, Holt Mccallany, Meat Loaf, Eion Bailey, Andi Carnick, Michael Shamus Wiles, Evan Mirand, Bob Stephenson, Baron Jay, Jim Jenkins, Chad Randau, Gregory Silva, Alejandro Valdez, Michael Arturo, Marcio Rosario, Eddie Hargitay, Louis Ortiz, Hugh Peddy, J.t. Pontino, Kevin Scott Mack, Tyrone R. Livingston

Dövüş Kulübü - Fight Clup

Fight clup hd izle film özeti ;
İşte bu şaheser daha ! mükemmelin de ötesinde bir film diyebilirim.Sıradanlığı bozan ve insanlığa karşı büyük bir adım olan bir filmdir.Dövüş Kulübünün ilk kuralı kimseye bahsetmemek olsa da biz biraz bahsedelim yahu :) özet geçelim bu şaheseri.Aslında anlatmaya ne hacet, direk izlenmeli.Yani hayatınızda izlemeniz gereken 100 filmden biri olmalıdır mutlaka izlemeniz gerekiyor.Brad Pitt de bu filme ayrı bir hava katmış ve gerçekten başarılı bir rol çizmiş..

Fight clup, filmimize gelelim.Hayatı çok sıradan ve monoton olan Edward Norton anlatıcı olarak geçiyor.Yani bu karakterimiz filmi ve hikayesini bize açıklıyor.Sıradan hayatına son vermek istemekte.Ve uçakta karşılaştığı biriyle samimi olmakta.Bu kişi Tyler Durden (B.Pitt) dir.Bir süre sonra evi yanan Norton, Tyler ile birlikte kalır.Tyler ile bir dövüş kulübü kurarlar.Ve bu kişileri kabul ederler.Brad Pitt 'in hedefi ekonomi binasını vs. yıkmaktır.Bu kulübü bunun için açmıştır.Daha sonra Edward Norton ile kişilik çakışması yaşarlar.Filmi izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Favori filmlerim arasındadır.Gerçekten kalite dolu bir film!


Bu filmi paylaş :

+ yorum + 2 yorum

Adsız
29 Temmuz 2012 00:25

film izle hddirekizle.com

Adsız
3 Eylül 2012 12:21

Bugün sahip oldukların yarın sana sahip olacaktır,her şeyini kaybedersen her şeyi yapmakta özgürsündür. Gerçekten muhteşem bir film,bu filmi izledikten sonra insan ister istemez birkaç dakikalığınada olsa insan Tyler Durden olmak istiyor.Hele filmin bir sahnesinde reklamdaki kaslı erkeklere özenip spor salonuna paralarını harcayan insanlara acıyorum demesi eminim vücut geliştirmek için spor salonuna gidenleri 12'den vurmuştur:D Eminim ki film bittikten sonra oturduğunuz yerde geçmişinizi gözden geçirmişsinizdir.Ne kadar bir şeyler yapmaktan korkan insanlar olduğumuzu Tyler Durden yüzümüze vuruyor.Filmin içindeki mesajları buraya yaz yaz bitmez o yüzden siz en iyisi filmi izleyin.

Yorum Gönder

 
HD Film izle

Copyright © 2011. İzlety - HD Film izle - HD Kalitesinde Full Film izle - Tüm hakları saklıdır.