Son Eklenenler :

Son Ders HD izle

 
İZLETY Puanı: 7.4/10
IMDb Puanı : 7.1/10

Yapım: 2008 - Türkiye,
Tür: Dram,  Komedi, Gençlik
Süre: 96 dakika
Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular:
Ferhan Şensoy, Ekin Türkmen, Engin Hepileri, Birce Akalay, Kaan Urgancıoğlu, Durul Bazan, Ece Uslu, Dost Elver, Ege Aydan, Burak Sarımola, Neriman Uğur, Aylin Kontante,


Son Ders ; Aşk ve Üniversite - Özet ;
Merhaba sayın İZLETY ziyaretçileri.Bir hd film paylaşımında daha birlikteyiz.Son Ders ; Aşk ve Üniversite HD izle adlı film gerçekten hayatın değerini anlatan bir filmdir.Aynı zamanda utangaçlığın, ertelemenin önemsiz olduğunu anlatır..Ayrıca en yeni filmlerimizden birisi olan Fetih 1453 HD izle videosu yenilenmiştir.Linke tıklayarak full hd izleyebilirsiniz.

Son Ders ; son günlerini geçiren bir siyası aranan kimlik değiştirerek Türkiye'ye giriş yapar.Üniversite hocası olarak ders verecektir.Dersleri çok tuhaf geçer, çünkü bu kişi hayatın değerini ve her günümüzü son günümüzmüş gibi yaşamamızı söylemektedir.Bunun nedeni de çok açık ortadadır.Filmin sonlarına doğru aşk başlar.Ancak filmin sonu çok etkileyicidir.İZLETY olarak 7.4 puan verdik.İyi seyirler dilerim..


Bu filmi paylaş :

+ yorum + 1 yorum

melissa
3 Eylül 2012 12:06

Az önce seyrettim bu filmi başlarda komik ortalarda dram sondada koca bi hüzün var..

Böyle bi hocanın bizim üniversitemizdede olmasını çok isterdim dedim izledikten sonra. "ilk dersimiz bundan alınacak hiçbir ders yoktur" diyerek farklılığını ortaya koyar profosör.. Hayatın gerçekten çok kısa sonra sonra diye ertelediğimiz hayatımızın bi gün sonra diyemiceğimiz sona yaklaştığımızı ne kadarda güzel anlatmış.. İzlemenizi tavsiye ederim ..

Yorum Gönder

 
HD Film izle

Copyright © 2011. İzlety - HD Film izle - HD Kalitesinde Full Film izle - Tüm hakları saklıdır.