Son Eklenenler :

Hayalet Sürücü - 2 HD izle


İZLETY Puanı: 6.3/10 
IMDB Puanı: 4.8/10 

Yapım: 2011 - Türkiye,  Romanya,  ABD,
Tür: Bilim Kurgu,  Aksiyon, Gerilim,  Gizem,  Macera,
Süre: 95 dakika
Yönetmen: Brian Taylor, Mark Neveldine,
Oyuncular:
Nicolas Cage, Anthony Head, Christopher Lambert, Idris Elba, Violante Placido, Vincent Regan, Ciaran Hinds, Johnny Whitworth, Jacek Koman, Fergus Riordan, Sorin Tofan


Hayalet Sürücü 2 HD izle - Özet ;
Hayalet Sürücü 2 'de Johnny Blaze, motorsikletle müthiş gösteriler yapan ve kendisi dünya çapında da bilinen gayet iyi bir sürücüdür. Fakat yıllar önce başından geçen çok çok şanssız bir vaka, bütün hayatını inanılmaz bir düzeyde etkilemiştir. Uzun bir vakit önce, ölmek üzere olan babası ve çocukluk aşkı Roxanne´i koruyabilmek için şeytanla bir anlaşma kurmak ve onunla iş yürütmek zorunda kalmıştır. Buna göre gündüz her ne yaparsa yapsın, geceleri şeytanın emirlerine itaat eden bir Hayalet Sürücü 2 HD izle olmak zorundadır. Yaşamının bir parçası haline gelen bu korkunç kaderden kurtulmak ve gücünü masumları korumak için kullanmak için çok ciddi bir savaş vermesi gerekecektir.

Bu filmimize 6.3 puan vermeyi layık gördük.Gerçi IMDb de çok düşük bir puan vermiş.Yani 4.8 i hak etmeyen bir film olmuş bu kanıdayım şahsen.Yani en azından bir 5.5-6 puan alması gerekirdi diye düşünüyorum. izlety.blogspot.com olarak iyi seyirler dileriz.

Bu filmi paylaş :

Yorum Gönder

 
HD Film izle

Copyright © 2011. İzlety - HD Film izle - HD Kalitesinde Full Film izle - Tüm hakları saklıdır.